ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   

 

Μέλος της "ΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ" (Όμιλος Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων)

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
22:10:03

 

 

 

Τι γίνεται μετά από κάθε παράσταση κουκλοθέατρου της Δεξιότητας;

Τα παιδιά δημιουργούν και ζωγραφίζουν με αγάπη στην Δεξιότητα

  Μετά από κάθε Παράσταση Κουκλοθέατρου τα παιδιά διασκεδάζουν και συμμετέχουν σε δράσεις που βοηθούν να αναπτύξουν τις Δεξιότητές τους αλλά και να νιώσουν την χαρά της προσφοράς του κόπου και της δημιουργίας τους για να βοηθήσουν κάποιο συνάνθρωπό τους.

 Εδώ οι μικροί μας φίλοι ζωγραφίζουν τις Αρκούδες του Ουρανού, γύψινα προπλάσματα που έφτιαξαν εθελοντές για τον σκοπό αυτό και θα γίνουν στολίδια και μαγνητάκια!

Αργότερα σε κάποια από τις δράσεις της Δεξιότητας θα εκτεθούν και θα διατεθούν για την ενίσχυση οικογενειών που έχουν ανάγκη!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  για παράσταση Κουκλοθέατρου «Ο Καφετούλης και οι αρκούδες του ουρανού» του ομώνυμου παραμυθιού της Μαρίας Αλιμπέρτη - Κατσάνη και για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη να στηρίξετε το παζάρι χειροποίητων κατασκευών από ανθρώπους με ειδικές δεξιότητες.

http://www.dexiotita.gr/

 

Μέλος της "ΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ" (Όμιλος Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων)

Back to top
Go to bottom